Städ-dag

Idag har jag haft en riktig städ. Inte för att det syns att jag städat. Inte det minsta. Men jag har tvättar, bäddat om i sängarna, och kört diskmaskinen två gånger. Så det ligger inte kläder över halva lägenheten längre. Hayley är bäst på att lägga kläderna i en hög på golvet där hon har av dem. Likaså lägga saken hon håller i där hon är när hon ska göra något nytt. 

Men nu är det rätt undan plockat så får se om man hinner ta golven imorgon. 
Imorgon blir det en dag hos Mormor och hälsa på hennes kattungar och roa oss som en liten skogsmulle. Klappa hästar, bygga koja och allt som hör till. 

Nu ska jag bara njuta en stund av tystnaden och lugnet innan jag själv ska krypa ner mellan barnen och sova. 


Tända ljus och en go filt och höra Jamies lugna andetag jämte mig. Helst med en katt i knät såklart!

Gästspela

Natten som var fick jag gästspela lite på avdelningarna jag jobbade på för 2 år sen ungefär! Och några av de boende kände jag igen och många nya ansikten med. Är kul att få ändra sina rutiner ibland och träffa sina gamla kollegor. Natten gick fort och inatt är jag tillbaka på min vanliga avdelning istället. 

Nästa vecka börjar skolan igen och ska bli skönt! Sommarlovet har varit långt och barnen bråkar med varandra och det är så svårt att få de sluta vissa gånger. Man sliter sitt hår! Och lägger man de så man har förhoppning om att de ska sova till kl 20.00-20 30 men nope de ligger ju vakna bara för att till minst 22. Haha även om de är så trötta. Och så går de upp senast kl 08 ändå. 

Efter inatt är jag ledig nästan en vecka så ska vi förbereda för skolan och se om något måste handlas hem med. Behöver rensa i källaren och garderoberna så man inte har så mkt liggande! Men jobbigt att ta tag i det.
Fick bli en vår bild på mina skitungar.

På tal om annat kattungarna är så duktiga alla går redan på lådan! 

Kattungarna 6 veckor!

Nu är de små bebisarna redan 6 veckor!
Så klart tog vi några 6 veckors bilder på dem, vilket inte var det lättaste eftersom Jamie var med och ville helst sitta på dem eller klappa/krama så fort man höll på att få ett bra kort. Men av minst 60 bilder så blev det några fina på dem var. De är små klättrande monster också så stilla är de inte många sekunder.
 
Håller på och fundera det sista på namn-temat, så än heter de sina färger.
Så här kommer en 6 veckors presentation av dem, med deras premilinära färger och nuvarande vikt.
 
"Blå" (Hane) - Creme mitted - 396gram
 
 
 
"Rosa" (Hane) - Blå mitted - 520 gram
 
 
 
"Beige" (Hona) - Blåtabby colourpoint - 470 gram
 
 
 
"Svart" (Hona) - Blå colourpoint - 335 gram
 
 
Eller hur smälter man!
 
Har några som är intresserade men än är ingen tingad, så först till kvarn <3
Annons ska försökas hinnas med att få upp i helgen. (Om jag lyckas bestämma mig för namn)
 
Älskade små hjärtan.

Söthetsbomb

Nu är kattungarna 5 veckor och sådana små charmtroll! De busar, klättrar, går på lådan och har börjat äta lite blötmat!

Nu har de flyttat ut i köket och får vara med och bli vana vid allt stök i hemmet och halv galna barn 🤣


Här kommer en bildbomb!

Än är inte alla tingade så om någon är intresserad är det bara att höra av sig ❤😍

Stora tjejen 8 år!

Nu har det gått ett tag sens min stora tjej fyllde år!
Men 21 Juli fyllde älskade Hayley år. Jag jobbade hela helgen så vi firade henne lite hemma med paket och tårta på födelsedagen och hade kalas helgen efter.

Hayley verkade väldigt glad över allt hon fick och så nöjd över att få träffa alla. Det är nog det bästa ned kalaset enligt barnen. Att få träffa alla sina favoriter på en gång. Finns det hjärterum finns det stjärterum är mottot vi kör med när vi har kalas 🤣

Några bilder från kalaset. Vill inte lägga in bilder på de som var med ifall de känner att de inte vill och har inte orkar fråga runt.Fina pennor med sitt namn på!Mitt kladdiga lilla knastroll vad mamma älskar dig/er ♡