Utslag

Jamie har fått utslag på benen eller ja hela kroppen men på låren. Sitter de som en klump och en liten klump på ryggen med. Trodde först det var värme utslag men nu har det blivit värre. Så bara att ringa vc när man kom hem från jobbet. Så blev precis uppringd  och fick en tid.
Så får vi se vad de säger i eftermiddag. 

När jag kom hem från jobbet så möttes jag av mina söner son tydligen varit uppe i nästan en timme och väntat på mig. Så blev kram och pusskalas. 

Nu har jag suttit i soffan två timmar och barnen springer efter varandra och slåss och bråkar och inget jag säger eller gör lyssnar de på. Som nu Riley gjorde något litet på Hayley så då bet hon honom. Och då satt de precis och lekte tillsammans innan jätte gulligt. Vad ska man göra för att få dem att sluta bråka så mkt? 
Försöker aktivera, prata och allt möjligt men slutar med att jag tyvärr tappar tålamodet och skriker på dem för att försöka nå fram. Försöker arbeta med mig själv för att inte skrika på barnen men svårt när man inte får någon respons. Och de skriker ju inte lite heller. Speciellt Riley som får sådana utbrott som gör att han är okontaktbar. När han får dem så slåss han, slår sig själv, slår sönder saker och skriker rakt ut som om man ska döda honom.
Pratat med en specialpedagog så får se om det ska bli en ev utredning om diagnos eftersom han låser sig så och ofta är lite som i en egen värld. 

Nu får det vara nog med trött efter jobbet morgonsvammel.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback