Havrebollar

En favorit här hemma ist för chokladbollar är havrebollar. Nästan same Shit men med O'boy ist för kakao.


Jamie och Riley var frivilliga medhjälpare och duktiga sådana! Provsmakade lite med såklart, det hör ju till.

Här kommer receptet vi kör efter:

Havrebollar
 6 dl havregryn
2dl socker
1dl kokos
3msk O'boy
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl grädde
150g smör
+ kokos att rulla i.

Vispa smöret mjuk, vispa grädden fluffig i en annan skål.
Blanda ihop alla torra ingredienserna och tillsätt sen smöret och grädden blanda ordentligt. (Jag brukar vispa ihop allt med elvisp och köra havregrynen lite med stavmixer för att få mindre bitar) 
   Ställ bunken i kylen ca 15 min för att stelna lite innan man rullar till bollar och i kokos. 
 Förvaras i kylskåp! 

 

Super mysig dag med barnen idag! ❤


Gräsänka, typ.

Kände efter helgen att det kunde vara skönt med lite ledigt så ansökte lite snabbt om semester denna vecka och fast det var i sista minuten gick det igenom. Tack alla fina, underbara vikarier för att ni finns! ♡

Pierre passar på att åka till en kompis och umgås lite några dagar och jag tvingade hit bästa svägerskan såklart! Igår när barnen lagt sig puzzlade vi och snackade massa gojja som vi är bäst på! En riktig mysig kväll!

Idag är det bara Hayley som är iväg i skolan så blir mys och aktivering med de små! Men just nu myser vi under filten med katten i knät i soffan! Pannkakor till frukost har vi klämt i oss också! 

Bild på mini när han får vara med och klippa gräset 😍❤

Jobb helg!

Hela helgen är det jobb som gäller. Rätt mkt på jobbet just nu så nätterna går rätt fort.

Imorse (söndag) så åkte jag förbi konsum och köpte lite frallor och annat gott till Pierre att vakna till eftersom vi har vår 10 års dag 😍

Vi får försöka fira eller något någon annan dag när jag inte jobbar. Barnen har också grattat oss, så gulliga. Annars så skippade Jamie middagsvilan idag och har varit så trött hela kvällen. Men somnade som en stock med sina syskon när vi la oss innan jag skulle åka till jobbet. Var så mysigt att ligga mellan barnen, hålla deras händer och höra deras jämna sovandes andetag innan man skulle åka och jobba.

Blev nog mest lite natt svammel igen. Skönt att helgen snart är avklarad i alla fall och att man kan göra mer saker med barnen igen. 

Upptäckte av en slump att alla våra barn och djur har namn som slutar på -ie ljud. 
Hayley, Riley, Jamie, Izzie, Fluffie och Tiffie 😂
Tyckte det var lite kul för är inget jag har tänkt på.

Bild på min minsta lilla ögonsten


Mina barn, mina allt.

Så glad att mina barn har så många att kunna få utvecklas hos och få vara sig själva. 
Vilka underbara barn jag har! 😍

En dag på landet med klättrande i träd, fika ute under koj-trädet och lite trädgårdsarbete som Riley gick inför helt! Trötta barn som kom hem och somnade direkt!Lördag!

Förlorade suget på att skriva, det går i vågor och har alltid gjort det. Men såklart smidigare när man kan sitta med telefonen och skriva ett inlägg. 

Idag är det lördag, inte så länge till dock. Bella sov hos oss inatt för imorse var det vårat årliga event Bytardagen här i byn. Vi har varit först på plats i kön i flera år och så var vi även idag! Hayley hade premiär på att få följa med och hon var så duktig! Första bytardagen jag var på var när jag var gravid med henne ❤. 
Vi hittade en hel del fynd, och det var roligt att ha med min underbara dotter på det också.
Sen var det så roligt och komma hem till två super lyckliga pojkar. Riley var så tacksam och glad lver allt jag köpt till honom. Så fin och kärleksfull pojk. Han må ge mig många gråa strån men han har så mkt kärlek i sig.  På tal om annat har våra små älskade hårbollar flyttat. Så tomt utan dem men vet att de fått helt fantastiska hem! 


Har så mycket tankar och känslor jag hade velat skriva om men vet inte hur jag ska formulera mig eller utrycka det så får se om det kommer ner på text eller inte. 

Ska titta färdigt på min film med minstingen i knät nu.
Älskade barn om ni visste hur mkt mamma älskar er!