Tvätt

Ja idag panik bokade jag sista tvätt tiden, hela vår toalett är full av tvätt. Så kände att det var dags, även om man känner sig så pass sjuk att man knappt orkar stå upp.

När jag kommer ner kl 19 då min tid börjar finns självklart någon annas kläder kvar i torkrummet.. Men man får ha tvätt kvar en timme efter för torkning så jag tänkte att det var okej.

Men när jag kommer ner en timme senare, tror ni tvätten är borta då?
Nej det var den självklart inte. Så fick vika en främmande mans skjortor och kallingar, tur att det var ren tvätt säger jag bara. Men jag bara hatar när inte allt flyter på utan att man ska behöva ta hand om andras skit. Nu röjde jag bara halva torkrummet så min tvätt fick plats och när jag kom ner nästa gång så hade han plockat undan resten.

Nu ska jag byta blöja och ta på pyjamas på min sjuka lilla prinsessa som hela dagen gått och hostat och nyst en rakt i ansiktet, lagom mysigt <3

På tal om något annat tycker hon det är skit kul att nysa så hon skrattar så fort hon känner att det är på gång. Urgulligt! <3

Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Jag lovar att jag ska bli bättre med bilderna :P Folk som träffar honom för första gången säger ju att han är så liten och jag står som ett frågetecken då och undrar om dom är helt konstiga han är ju jätte stooor nu plutten :P mer än dubbelt så stor som när han föddes liksom.

2011-12-10 @ 22:32:50
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Precis den sege jäveln är det, Grattis! :D Jag fick mvg och vg på alla kurserna i början men sen Harley föddes har jag gett upp, gjort g uppgifterna bara och det är knappt det haha orkar helt enkelt inte sitta med det längre. Men efter denna är jag klart för inriktningen behöver jag ju inte för att räknas som uska :) Ska läsa den med sen och läsa vidare men det får bli ett annat projekt om några år.

2011-12-11 @ 23:14:41
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0