Prov

Ja idag hade jag mitt första prov i skolan, vet inte riktigt om jag kan säga hur det gick. Kändes mest som om jag flummade på alla frågor. Ja självklart var vissa självklara. Men en fråga fick jag lämna helt tom, ett helt främmande ord stog där som jag skulle förklara. Hade ingen anning om vad ordet betydde.
Hoppas på ett godkänt iaf, man vill ju inte misslyckas på det första provet. Så nu ska man gå några dagar i ovissheten och halvdö. Halva klassen skriver sitt prov på torsdag så vet inte om han rättar alla samtidigt eller hur de gör. Men väntar med spänning gör jag iaf.

Nu börjar vi med medicinsk grundkurs och attans vad mycket det verkar som man ska lära sig. Började kolla lite i boken idag och förbereda mig men känns som om man verkligen kommer behöva lektionerna för att hänga med. Sjukt mycket att trycka in i skallen. Dock känner jag igen lite latinska ord sens jag jobbade på Smådjurskliniken, ang operationer och vilken del på kroppen man undersöker mm.. Så någon fördel kanske man har :)

Nu ska jag sova lite så jag inte känner mig helt död tills imorgon. Lägga mig och läsa lite i boken innan jag somnar kanske. Ja det låter som en bra idé :)
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0