Skruttan

Hayley har lite idéer för sig, ibland speciellt när det är nya tänder på G så stoppar hon ner fingrarna i halsen och spyr. Vet inte riktigt om detta är meningen eller om hon bara tuggar på dem. Likadant om man ger henne något att äta som hon tycker är äckligt. Då åker fingrarna ner i halsen så hon ska slippa det. Bestämd dam är hon minsann. Hon vet exakt vad hon vill och oftast tyvärr hur hon ska få det ;)

Sen om man säger nej till henne så kan hon få för sig att bara stega fram och ta sig ett bett av personen i fråga. Med väldigt bestämda steg. Lika så om hon inte får uppmärksamhet då kan hon ta sig en tugga i de väldigt ömma och ljuvliga kärlekshandtagen man har. Eller varför inte låret, för där brukar de med skrika till ordentligt när jag hugger i.

Ja hon är en bestämd liten dam, men man får så otroligt mycket tillbaka av henne hon kramas och pussas massor och det är så underbart. Hon kan komma och bara slänga sig runt halsen på en och hålla om än en bra stund och det är underbart!
Hon är så fin min prinsessa <3

Ja det blev visst ett litet flumm inlägg.. Men jag älskar min dotter såå mycket även om hon kan gå en på nerverna vissa stunder :)

Kommentarer
Postat av: Michelle

Vänta då tills hon säger "mamma jag älskar dig" första gången självmant :) dååå smälter man om nån gång!

2011-11-14 @ 20:22:27
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0