Mops

Äntligen är hon här! Min fina lilla
Mops flicka..


Hayley bus!

Hayley är en riktig buse .. Idag dög inte potatisen utan den kastades över hela golvet och så var det bara till att börja städa upp mosad potatis..

Man märker i alla fall att hon börjar bli piggare för hon är då minsann överallt och har energi till att trotsa.

Och hur normalt är det att när man blir arg så sitter man och biter sig själv så hårt Man bara kan? Någon annan som har barn som gjort så?

Idag är det värsta sommar värmen ute ser det ut som så ska nog ta på Hayley och se om gungan i lekparken är ledig. Det skulle nog hon tycka är kul tror jag :)


Mot praktiken

Sitter nu och äter en macka innan jag ska till praktiken.. Idag är det 11-20 son gäller men hoppas att dagen går fort .. Är lite jobbigt att åka hemifrån när lilla prinsessan har feber ont i halsen och hostar.

Men det ska nog gå bra!


Fullt upp!

Ja det har verkligen varit fullt upp det senaste. Jag har praktiken och sen när man kommer hem försöker man ägna all tid åt familjen.

Hayley är stora flickan och förra veckan skolade vi in henne på dagis ! På fredagen var hon helt själv i nästan 3 timmar på dagis. Hon ska ju bara gå 15 timmar i veckan och då är det tre timmar om dagen som gäller..

Nu ska jag ta hand om Min lilla prinsessa som är snorig och har feber. Inget är speciellt roligt nu enligt henne <3


RSS 2.0