Heldag i stan

Igår blev det en heldag på stan med svärmor. Hade med mig lilla Jamie. Jamie var jätte duktig, brukar inte gilla att åka bil och visst var det några protester men gick jätte bra. Nu var vi tre som kunde hjälpas åt att bära på honom när han inte ville sitta i vagnen.
Åkte först och lämnade min bil som ska fixas och sen besiktigas.. Saknar redan bilen massor 😅
Man blir lat när man är van att ta bilen och lämna Hayley i skolan. Så morgonpromenaden var inte så härlig imorse. Jamie skrek arg och protesterade hela tiden. Får hoppas bilen blir klar snabbt 👌

Tillbaka till igår..
Sen for vi till Ikea! Hittade gardiner till balkongen som skyddar lite mot solen och insynen men ändå släpper igenom lite ljus! Och sen några lådor att ha under sängen så man kan få lite extra förvaring. 

Har så mkt barnkläder och en del kläder från oss som jag behöver rensa ut. Kanske skulle försöka få till en loppis eller något. Men är så dålig på att sälja av saker. Men förrådet är helt fullt så behöver rensa massor egentligen för varför spara på massor saker som bara ligger och tar plats?! 

Riley har för övrigt snöat in sig helt på Zelda. Ska titta på klipp på Youtube och tjatar om spel hela tiden. Så söt tar efter sin faster 😂Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback