Kattungarna 8 veckor!

Igår blev kattungarna 8 veckor och första bilresan till vetrinären gjordes!
De fick sin vaccination och de var så duktiga mina bebisar!
Marabou ville krypa ur buren som satt jämte Hayley så hon försökte klappa och trösta och blev helt sönderriven på hela handen och bröt ihop för att hon kände sig som en hemsk människa som utsatte bebisarna för detta. Underbara unge!
 
Men i alla fall. Bilder, namn och vikt ska vi såklart lägga upp denna veckan med!
 
Fazer, hane, Creme mitted, 716gram
 
 
Marabou, hane, blue mitted, 832 gram
 
 
(Gäsp!)
 
Cloetta, hona, Blue tabby coulorpoint, 796 gram
 
 
 
Nobless, hona, Blue Coulorpoint, 712gram
 
 
 
Underbara små kissemissar! Önskar jag kunde behålla er alla <3

Lördag - Bullbak

Idag vaknade barnen kl 06!! Försökte desperat få dem att somna om men nope. Jamie somnade om en liten stund och vi halvslumrade.

Barnen har lekt ute och jag och Bella har roat oss med att pyssla med våra naglar lite. Det där med att stämpla är rätt kul! 

Riley fick ett utbrott för att Hayley ville läsa en av "hans" böcker. Han låg och skrek rakt ut i nästan 20 minuter. Gick inte prata med eller något så fort man försökte säga något till honom höll han för öronen. Eller skulle gå och slå Hayley. 
Till slut släppte det och vi bakade bullar! 
Vaniljbullar, Rileys bullar blev både störst och finast och han gjorde nästan allt Helt själv! 
Lilla söta fina pojk vad du går din mamma på nerverna vissa dagar, speciellt när du bara sitter och skriker rakt ut och håller för öronen. Men vad jag älskar dig lilla fis!  

Nu ska vi packa in bullarna och krypa ner under täcket och sova! Och hålla tummarna för att Fluff inte flyttat bebisarna mer inatt. 


Så underbara ! Spinner och somnar i knät 😍

https://mobil.blocket.se/annons/jonkoping/ragdoll__huskatt_/79833627

(De är renrasiga men utan stamtavla. )

Första dagen efter skolstarten.

Igår började Hayley 2:an! Hur fort går inte tiden?
Så alla barnen fick komma upp tidigt. Segt att gå upp? Ja! 

Visste att dagen skulle bli jobbig med trötta barn! Och yes! De bråkade, retade och slogs. Riley hade flertalet utbrott där han skrek låste sig och bara låg och skrek rakt ut i sängen och ville vara i fred. Grannarna tror nog att jag försöker ha ihjäl honom. Hans nya grej är att skrika så fula ord hab kan åt mig när han vill provocera och få uppmärksamhet. Mitt mantra just nu är välj dina fighter! 
Men tillslut blev klockan 20 och strax efter sov barnen! Skönt. 

Och imorgon är första dagen tillbaka för Riley. Han är super taggad på att få äta på förskolan! Så hoppas han får roligt imorgon! 
Bilder från när vi var hos Mormor och hälsade på hästarna. ❤

Städ-dag

Idag har jag haft en riktig städ. Inte för att det syns att jag städat. Inte det minsta. Men jag har tvättar, bäddat om i sängarna, och kört diskmaskinen två gånger. Så det ligger inte kläder över halva lägenheten längre. Hayley är bäst på att lägga kläderna i en hög på golvet där hon har av dem. Likaså lägga saken hon håller i där hon är när hon ska göra något nytt. 

Men nu är det rätt undan plockat så får se om man hinner ta golven imorgon. 
Imorgon blir det en dag hos Mormor och hälsa på hennes kattungar och roa oss som en liten skogsmulle. Klappa hästar, bygga koja och allt som hör till. 

Nu ska jag bara njuta en stund av tystnaden och lugnet innan jag själv ska krypa ner mellan barnen och sova. 


Tända ljus och en go filt och höra Jamies lugna andetag jämte mig. Helst med en katt i knät såklart!

Gästspela

Natten som var fick jag gästspela lite på avdelningarna jag jobbade på för 2 år sen ungefär! Och några av de boende kände jag igen och många nya ansikten med. Är kul att få ändra sina rutiner ibland och träffa sina gamla kollegor. Natten gick fort och inatt är jag tillbaka på min vanliga avdelning istället. 

Nästa vecka börjar skolan igen och ska bli skönt! Sommarlovet har varit långt och barnen bråkar med varandra och det är så svårt att få de sluta vissa gånger. Man sliter sitt hår! Och lägger man de så man har förhoppning om att de ska sova till kl 20.00-20 30 men nope de ligger ju vakna bara för att till minst 22. Haha även om de är så trötta. Och så går de upp senast kl 08 ändå. 

Efter inatt är jag ledig nästan en vecka så ska vi förbereda för skolan och se om något måste handlas hem med. Behöver rensa i källaren och garderoberna så man inte har så mkt liggande! Men jobbigt att ta tag i det.
Fick bli en vår bild på mina skitungar.

På tal om annat kattungarna är så duktiga alla går redan på lådan! 

Kattungarna 6 veckor!

Nu är de små bebisarna redan 6 veckor!
Så klart tog vi några 6 veckors bilder på dem, vilket inte var det lättaste eftersom Jamie var med och ville helst sitta på dem eller klappa/krama så fort man höll på att få ett bra kort. Men av minst 60 bilder så blev det några fina på dem var. De är små klättrande monster också så stilla är de inte många sekunder.
 
Håller på och fundera det sista på namn-temat, så än heter de sina färger.
Så här kommer en 6 veckors presentation av dem, med deras premilinära färger och nuvarande vikt.
 
"Blå" (Hane) - Creme mitted - 396gram
 
 
 
"Rosa" (Hane) - Blå mitted - 520 gram
 
 
 
"Beige" (Hona) - Blåtabby colourpoint - 470 gram
 
 
 
"Svart" (Hona) - Blå colourpoint - 335 gram
 
 
Eller hur smälter man!
 
Har några som är intresserade men än är ingen tingad, så först till kvarn <3
Annons ska försökas hinnas med att få upp i helgen. (Om jag lyckas bestämma mig för namn)
 
Älskade små hjärtan.

Söthetsbomb

Nu är kattungarna 5 veckor och sådana små charmtroll! De busar, klättrar, går på lådan och har börjat äta lite blötmat!

Nu har de flyttat ut i köket och får vara med och bli vana vid allt stök i hemmet och halv galna barn 🤣


Här kommer en bildbomb!

Än är inte alla tingade så om någon är intresserad är det bara att höra av sig ❤😍

Stora tjejen 8 år!

Nu har det gått ett tag sens min stora tjej fyllde år!
Men 21 Juli fyllde älskade Hayley år. Jag jobbade hela helgen så vi firade henne lite hemma med paket och tårta på födelsedagen och hade kalas helgen efter.

Hayley verkade väldigt glad över allt hon fick och så nöjd över att få träffa alla. Det är nog det bästa ned kalaset enligt barnen. Att få träffa alla sina favoriter på en gång. Finns det hjärterum finns det stjärterum är mottot vi kör med när vi har kalas 🤣

Några bilder från kalaset. Vill inte lägga in bilder på de som var med ifall de känner att de inte vill och har inte orkar fråga runt.Fina pennor med sitt namn på!Mitt kladdiga lilla knastroll vad mamma älskar dig/er ♡