Vårdcentralen

I tisdags var det dags att åka till doktorn igen för Jamie men av en annan anledning denna gången. Han har fått som någon böld under foten. Eller inte. Böld heller ser ut som en stor finne nästan. Men han har jätte ont, haltar och svullet är det. Så han fick börja på en ny antibiotika kur igen!

Han var så duktig fast det var den tiden ha. Brukar sova middag och han var trött. Han fick även låna en penna av doktorn och måla lite undertiden vi väntade.

Antibiotikan han skulle ha fanns såklart inte på apoteket så vi fick åka till Mullsjö och hämta ut den. Så blev ett litet spontanbesök hos Farmor och Farbror! Så blev alla barnen glada!

Nu har jag min jobbhelg och sen två nätter nästa vecka och ledig över julen! Skönt! 

Man för försöka att inte stressa innan julen och ta det så lugnt man kan och göra det man hinner. Jul blir det ändå 😊

Zelda

Ja allt det pratas om här hemma just nu är Zelda, Link och shrine. 
Vi köpte ett switch i julklapp till familjen och med det Zelda, breath of the wild. Så barnen turas om att spela och är förvånansvärt duktiga. Att Riley är så pass duktig på att spela är helt otroligt tycker jag. Han klarar mycket på spelet bättre än mig. Sen är jag kanske inte den bästa att jämföra med 😂.

Även om det tjatas varje dag så fort det är någon motgång om att ringa Bella för hon kan allt. Men vi brukar lösa det tillsammans. Kul och mysigt ändå att sitta och klura på shrinen tillsammans. 

Just nu samarbetar Riley och Hayley på Zelda och jag och Jamie myser under filten med Izzie ♡

Jamie arbetar hårt med att flytta om allt julpynt och slänga julgranskulorna på golvet åt katterna. Men är lite mysigt i kaoset😅.

Pannkaksmuffins

Igår bakade Hayley pannkaksmuffins helt själv. Ja med viss översikt såklart men hon hittade receptet och gjorde allt själv. Så stor och duktig! (Receptet kommer längst ner)

Så stolt över henne! Och så goda blev dem! Så de skulle hon och lillebrorsorna äta till frukost! 
Tyvärr hann jag inte ta några kort! Men det kommer fler tillfällen. I helgen ska vi baka lussekatter!

Barnen är så glada i julpyntet och ljuset från granen/stjärnorna! Så himla mysigt på kvällarna ♡

Pannkaksmuffins
12 st

2 dl vetemjöl
2 msk strösocker
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
4 dl mjölk
3 ägg

Blanda mjöl, socker, bakpulver, salt och vaniljsocker. Vispa ner mjölken, lite i taget. Tillsätt äggen och vispa till en jämn smet. Låt stå och svälla några minuter. Smörj en muffinsplåt med smör. Fyll formarna ca 4/3 med smeten och grädda i 225 C ca 15 min.