Presentation av kattugarna!

Nu kommer den länge lovade presentationen av kattungarna!
 
De föddes den 3 Juli
Denna bilden är tagen igår, på deras två veckors dag!
 
Först föddes "Beige", som vi tror är en flicka. Hon föddes kl 15.25 och vägde 97g och idag väger hon 186g.
 
 
Sen föddes "Blå" som vi tror är en pojke. Han föddes 15.57 och vägde 100g väger idag 162g och är minst.
 
 
Efter det så kom "Lila" 17.21 på 101g och väger idag 200g. Vi tror denna lilla knubbisen är en pojk<3.
 
Svåra att ta kort på då de är stilla max 0.2 sekunder när de är vakna.
Sist kom "Svart" 17.36 som vi är osäkra på men tror det är en flicka, vi får vänta och se! vägde 98g och idag 182g så alla går upp fint i vikt iaf!
 
 
 
Så då var alla små söta fluffbollar presenterade!
Fluff är lite jobbig med sina bebisar och ska promt flytta in dem i min garderob. vilket varken är det säkraste eller smidigaste stället för små bebisar att vara på. Men får hoppas att min uttagna byrålåda hon fått låna duger ett tag till nu, haha.
 
 
 

Underbara barn!

Igår drog vi ut till farmor/svärmor för att umgås lite och hänga ute i det fina vädret. Så härligt när barnen kan få uppmärksamhet från flera och jag kunde faktiskt ligga och njuta en stund i solen utan att panik titta efter barnen hela tiden.

Vi avslutade dagen med att åka till furusjö och bada. Så härligt men Jamie var så trött att han somnade på sin farbror i vattnet ♡ 

Sen åkte vi hem efter badet hade lite lördagsmys innan det var dags att sova, super mysig dag!

Imorgon blir bebisarna 2 veckor och igår kväll fick de flytta ut till köket istället för att vara i sovrummet. 

Jätte svåra att ta kort på ska försöka ta ordentliga kort idag och presentera dem lite bättre 😍

Utslag

Jamie har fått utslag på benen eller ja hela kroppen men på låren. Sitter de som en klump och en liten klump på ryggen med. Trodde först det var värme utslag men nu har det blivit värre. Så bara att ringa vc när man kom hem från jobbet. Så blev precis uppringd  och fick en tid.
Så får vi se vad de säger i eftermiddag. 

När jag kom hem från jobbet så möttes jag av mina söner son tydligen varit uppe i nästan en timme och väntat på mig. Så blev kram och pusskalas. 

Nu har jag suttit i soffan två timmar och barnen springer efter varandra och slåss och bråkar och inget jag säger eller gör lyssnar de på. Som nu Riley gjorde något litet på Hayley så då bet hon honom. Och då satt de precis och lekte tillsammans innan jätte gulligt. Vad ska man göra för att få dem att sluta bråka så mkt? 
Försöker aktivera, prata och allt möjligt men slutar med att jag tyvärr tappar tålamodet och skriker på dem för att försöka nå fram. Försöker arbeta med mig själv för att inte skrika på barnen men svårt när man inte får någon respons. Och de skriker ju inte lite heller. Speciellt Riley som får sådana utbrott som gör att han är okontaktbar. När han får dem så slåss han, slår sig själv, slår sönder saker och skriker rakt ut som om man ska döda honom.
Pratat med en specialpedagog så får se om det ska bli en ev utredning om diagnos eftersom han låser sig så och ofta är lite som i en egen värld. 

Nu får det vara nog med trött efter jobbet morgonsvammel.
Förmiddag i skogen!

Igår packade vi ner pannkakor, melon och annat gott under vagnen och mötte upp en vän och hennes barn och gick till skogen! 

Där fick barnen plocka blåbär, springa av sig och sen gjorde vi pilbågar och små fiskespön av pinnar o h lite snöre. Var så uppskattat och barnen lekte att de var indianer som skulle bli ett med naturen, Hayleys ord.

Vi fikade och sen somnade våra små och barnen kunde leka vidare medans vi vuxna fick prata av oss lite med! Helt underbar dag.
Helt klart blir det att göra en favorit i repris! 


Godmorgon

Telefonen ringer 2 sekunder innan larmet går och så är det spolbilen som säger att han åker från Jönköping. Bara att hoppa upp och börja med frukost.  

Och när han kom så hade han en ivrig medhjälpare - Riley. Riley fick hjälpa till och bära på saker och trycka på knappar, gissa om han var glad!
Han gick in med en kamera och hittade en skruvmejsel!! I avloppet. Så den är upplockad och sen var det tydligen någon avloppskant som ställde till det lite med. Men hoppas på att slippa fler stopp nu!

Snart ska vi ut på promenad i skogen. Och hitta på någon typ av utflykt tänkte jag. Så barnen har något att göra och slipper bråka med varandra. Springa av med lite energi och plocka lite blåbär och se om vi hittar några djur! Det brukar vara uppskattat!

Idag blir kattbebisarna 1 vecka 😍❤Undersökningar - tips!


Vill du svara på lätta undersökningar för att samla poäng till presentkort som kan användas på flera olika ställen?

I så fall kan jag rekommendera Yougov är lätta undersökningar som går snabbt att vara på och som man sen får poäng för smidigt att fylla i när det är reklampaus på tv:n 😂

Smidigt för att få lite extra gratis lyx i vardagen. 👌Buzzador - Danonino GO

Vi fick äran att testa danoninos klämmisar! Och kan ju säga att dessa är poppis hos alla barnen och även hos pappan 👌

Jätte smidiga att ha med eftersom man kan ha dem utanför kylskåp upp till 6 timmar. Ändå nackdelen är väl att det lätt blir kladdigt då Jamie gärna trycker och klämmer lite på påsen! 

Fin i kanten när man äter och lillfingret ut precis som det ska vara 😂

Ragdollfluffbollarna!

Nu kommer en liten uppdatering! 

Jag tror vi har två töser och två pojkar men ena tösen kan vara en pojk så det får vi se framåt! 

Här kommer bilder, klockslag de föddes och födelsevikt. De var kluriga att ta kort på då de inte är still och för att Fluff vill bära tillbaka dem till korgen. 

1. Beige, föddes kl 15.25 vägde 97 gram - Hona
\n

\n2. Blå, föddes kl 15.57 vägde 100 gram - pojk
\n

\n3. Lila, föddes 17.21 vägde 101 gram - pojk

\n
\n4. Brun, föddes 17.36 vägde 98 gram - Hona?

Nu ska jag försöka sova, har alltid varit kvällsmänniska och uppe sent på kvällarna och efter man jobbat natt och sovit på dagen är det extra lätt att vara uppe lite längre! 

En lugn stund..

Sitter på jobbet har en lugn stund så passar på och skriver några rader. 

Inatt har det varit jag och spökerna som härjat på avdelningen. Tur att man börjar bli lite van nu när man jobbat natt ett tag. Men ibland reser sig nackhåren. Avdelningen jag har inatt är tydligen en av de som det ska spöka mest på. Bara 3 timmar kvar tills man är hemma och får sova och sen är ledig! 

Längtar ju hem till mina minimonster och de söta små kisse bebisarna! 
Fluff är så duktig och tar hand om sina bebisar! Har inte velat störa dem så mkt plus att jag sovit/jobbat men ska försöka ta lite bilder på dem i helgen ❤
Dock fick hon för sig att flytta på dem så nu har vi kompromissat lite hon och jag. Så de ligger i en låda i vår garderob. Men var ett rätt bra ställe för då kommer inte barnen åt dem 👌

Kattbebisar!

Nu har 4 små sötnosar fötts! Fluffie har varit så duktig! Så stolt över min lilla kisse! 

Kommer en mer uppdatering med lite vikt och bättre bilder när hon fått pusta ut och de små ätit lite ❤Zombiee

Ja, det är nog lite zombie varning över mig idag! Mina första jobb nätter gick bra! Somnade inte, var inte på väg att somna ens! Lite skönt nu när man klarat av första nätterna och kommit in lite i arbetet igen. Börjat lära känna de nya boenden och hitta i nya bygget. Kommer nog gå bra!

Dock lyckades jag inte skrapa ihop mkt sömn inatt! Har fått en envis hosta som inte vill ge med sig och så var det så varmt och massa frågor om när Hayley skulle hämtas och lämnas till simskolan mm.. Så gick upp strax innan tolv så max 3,5 timmars sömn 😂.

Jag och barnen har varit på en svettigt varm promenad. Jamie som vaknade på helt fel sida efter middagsvilan var sur hela promenaden och Riley tröttnade efter halva men var mysigt iallafall!

Imorgon ska jag och Riley iväg till talpedagogen och få nya övningar för att få orden lite tydligare. Tycker det går framåt hela tiden men skönt att de tar och kollar upp det innan skola och allt börjar. 

När alla barnen somnar i soffan ❤😍