Borås!

Igår väckte jag barnen och det enda de visste var att vi skulle på hemlig utflykt med mormor! 

När vi åkt lite över en halvtimme började de undra vart vi egentligen skulle.. Men det var glada barn när de insåg vart vi hamnat! De tyckte såklart dinosaurierna i början var intressanta och skulle såklart undersöka! 


Blev bara bilder tagna med telefonen. Var så bökigt att hålla koll på barnen och ta upp och ner kameran men telefonen tog rätt bra bilder ändå! 

De stora rosa fåglarna (flamingo) var rätt intressanta att se man Riley ville mest in och skrämma dem för att se om de skulle springa eller flyga iväg 😂.

Sen tittade vi på en häst med ett föl som låg och solade och alpackorna men de djuren tyckte inte barnen var jätte intressanta! Men sen kom vi till bondgården och Jamie blev totalt förälskad i getterna och grisarna! Han jagade dem nästan för att få krama de!Så söt och duktig på att klappa dem snällt! 

Sen var barnen mest intresserade av att leka i lekparkerna! Haha men vi gick varvet runt och kollade på alla djuren. Björnarna var riktigt fina och 3 ungar som lekte! 

Klättrande björnbebis!
Pappa björn
Mamma Björn med 2 bebisar 😍

Tyvärr såg vi inga vargar som var det Riley såg mest fram emot! Men vi gick vidare och såg tigrarna som precis fått mat och sen aporna och noshörningarna och savannen med elefanterna och zebrorna m.fl.
Sen efter vi gått varvet runt så grillade vi lite korv och barnen fick en till glass och så klart leka av sig lite i lekparkerna! Och så klappade vi så klart på getterna och grisarna en gång till. 

Vatten lekparken var nog höjdpunkten på dagen för Jamie! 

En väldigt bra dag även om barnen kanske inte uppskattade att se djuren lika mkt som oss vuxna.

(Sen att man ser hur stressade vissa djur är och hur små hägn vissa har gör att man får ont i magen!)

Sen att natten fortsatte på ett helt annat sett sen är en annan femma men det tar vi i nästa inlägg! 

Glad morsdag alla mammor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback