Forts. Jamies läkarbesök

I måndags hade jag telefontid med läkaren igen. Alla prover på Jamie visade inget. Eller jo, han hade någon typ av protozoer i tarmen. Tydligen är det någon typ av encelliga organismer. Han sa att det var som en bakterie men att det inte var en bakterie typ. Hur som helst så har tydligen många barn detta och det brukar inte ge några symptom. 
Men eftersom är lite knas i magen ibland så får han nu antibiotika 3ggr om dagen i 10 dagar mot detta och så ska vi ta nya prover på ännu fler saker. Så han blir ordentligt utredd om ev allergi. Och så ska vi eventuellt träffa en dietist och nya läkarbesök. Jag som inte tycker att han är varken smal eller speciellt liten. Och de hänger upp sig mycket på vikten. Det som brukar vara hysteri åt andra hållet. 

\n
Både Hayley och Riley har också varit små men de har väl i och för sig följt sin egna kurva, vilket det är Jamie avvikit från. Får se vart detta leder. Men hemskt att trycka i han äcklig antibiotika. Han blir så ledsen och den luktar verkligen apa. Och så ska man åka med honom och bli stucken igen med. Men han är så duktig min lilla älskling! 

Idag är det disco för Hayley på skolan och hon har blivit bjuden till en kompis på för disco och ska få äta gott och hänga med sina kompisar! Hur mysigt är inte det då! Så himla gulligt! Och hur stor börjar inte hon bli då?
\n
Sen hoppas vi på en bra helg utan massa syskonbråk. För de senaste dagarna har de där två större barnen inte varit så snälla mot varandra. Tror de varit trötta då blir de alltid mer angelägna att bråka med varandra. Får hitta på något roligt med mina små skitungar!

Hoppas alla ni också får en bra helg!
\n\n

Jobb-helg igen

Så var denna jobbhelg avklarad med. Finns det något värre än när man trött och frusen efter nattens jobb ska ut och skrapa rutorna på bilen? Tror inte det. Så kallt och eländigt! Men nätterna har gått fort, tur att man har så roliga och härliga kollegor att jobba med!

Förra måndagen var vi i Ullared/Gekås och shoppade loss. Så nu är alla julklappar klara och bara ev någon mer julsak att köpa. Nästa helg blir det att julpynta!

Långledigheten försvann snabbt för sen hoppade jag in extra på tisdagen och sen var det dags att jobba helgen.

I veckan tänkte jag försöka hinna med att baka lite inför jul. Och fortsätta rensa hemma så skönt när det blir gjort! 

Ja detta var väl ännu ett av mina svammel inlägg som brukar komma efter jag jobbat!

(Saknar dig Bella, hoppas tiden går fort tills du/Ni kommer ner till oss ist!)

Buzzador

I samarbete med #buzzador har jag fått möjligheten att testa Castello Cheddar!
\n
\nLa undan osten en sekund och Jamie var snabb på att sno den. Saknades flera bett av osten så hos oss var den mycket väl godkänd! (Snabbt frqm med kameran för stt få ett kort på det och den rädda osten) Vi hade den i lasangette för att få fram lite nya smaker och sluuurp blev det!

\n
Vi har även haft det på mackan, till ostbrickan och på hamburgare. Tycker det funkade till allt Men gillar nog mer en krämigare variant på hamburgaren. 
 Tack buzzador för denna möjlighet. Att få prova nya saker och berätta vad man tycker om det, jätte kul tycker hela familjen .

Höstblåsor

Konstigt nog är det stackars lilla Jamie som åker på alla sjukdomar hemma. Nu är han förkyld, med lite feber och fått blåsor i munnen så kallade höstblåsor. Så stackarn har jätte ont, kan inte ha nappen, äta eller något. Lever på glass och favorit juicen och lite plockmat då och då. Får hoppas det går över fort för stackarn. Idag sov han och jag nästan hela förmiddagen tillsammans. Gosiga lilla älsklingen. 

Skönt när de stora barnen kan leka snällt med varandra och låta oss vila lite i soffan. 

Längtar till måndag för då drar vi iväg till ullared! Hoppas att få de flesta julklapparna klara och massa annat så klart. Får se vad man hittar för spännande! 


Älskade lilla busfrö hoppas du blir frisk snabbt! Härliga söndag!

Igår blev det sent och Jamie vaknade och hade nog lite ont i magen. Så han var nog vaken mellan 00-02 innan han lyckades somna om. Han är rätt mysig när han är vaken på nätterna för han myser mest. 

Men idag fick vi sovmorgon och gick upp och dukade fram en ordentlig söndagsfrukost med frallor, grönsaker O'boy och massa olika pålägg! Alltid poppis hos ungarna. Jamie åt röbetsallad med sked från sin fralla. Alla sätt är bra utom de dåliga!

Nu sitter jag här i soffan under filten med Tiffie i knät och hejar på barnen som spelar lite xbox med Bell ♡. Mysig slappar söndag när den är som bäst! 

Hon tyckte jag störde när jag skulle ta kort. 

Läkarbesök

Idag var det dags för Jamiebaty träffa läkaren. Han har avvikit från sin kurva så både vikt, längd och huvudomfång ligger efter. 

Så läkaren klämde kände och lyssnade, Jamie var inte allt för nöjd över det men fick man stå i mammas knä och kramas gick det bra! Och som tur va hade vi med faster Bell med som kunde avleda lite. 

Sen gick vi vidare till provtagningen och läkaren varnade för att de skulle ta många prover. De på labbet satte emla plåster så åkte vi och åt mellan. Ångest när man vet vad de ska utsätta ens lilla ögonsten för! 

Men allt gick jätte bra! Han var SÅ duktig! Inte ett knyst eller minsta tår. Sätt bara och lutade sig mot mig och Bell höll fram babblarna för honom att titta på! De tog hela 6(!) rör, tömde nästan min lilla pojk! Och sen ska vi lämna in lite bajsprover och äta helt laktosfritt i 2 veckor! Det lär bli spännande. 

Så nu får vi se till om alla prover visar något eller vad det kan vara med vår lille pojk. Men han är aktiv, pigg äter bra. Följer med i talet och det motoriska så jag är kanske inte jätte orolig.. Borde jag kanske vara det?

Så stolt över min lilla glada pojk idag! Hjärtat svämmar över ♡Jobbhelg

Igår kväll när jag åkte till jobbet låg Hayley nerbäddad i soffan och tittade på idol och Jamie kröp ner jämte henne. Så mysiga! Tog emot att åka till jobbet då! 

Lille Riley ville inte att mamma skulle åka Så han var som ett litet plåster på mig tills jag gick ut genom dörren. Så blev lite extra mys och kramkalas innan jag fick skynda mig iväg. 


Mest bara en uppdatering om att jag saknar mina barn när jag har mina jobbhelger, men fördelen med nattjobb är att jag sen är ledig en vecka efter min långvecka.


 Älskar er så oändligt mycket!! ♡