Forts. Jamies läkarbesök

I måndags hade jag telefontid med läkaren igen. Alla prover på Jamie visade inget. Eller jo, han hade någon typ av protozoer i tarmen. Tydligen är det någon typ av encelliga organismer. Han sa att det var som en bakterie men att det inte var en bakterie typ. Hur som helst så har tydligen många barn detta och det brukar inte ge några symptom. 
Men eftersom är lite knas i magen ibland så får han nu antibiotika 3ggr om dagen i 10 dagar mot detta och så ska vi ta nya prover på ännu fler saker. Så han blir ordentligt utredd om ev allergi. Och så ska vi eventuellt träffa en dietist och nya läkarbesök. Jag som inte tycker att han är varken smal eller speciellt liten. Och de hänger upp sig mycket på vikten. Det som brukar vara hysteri åt andra hållet. 

\n
Både Hayley och Riley har också varit små men de har väl i och för sig följt sin egna kurva, vilket det är Jamie avvikit från. Får se vart detta leder. Men hemskt att trycka i han äcklig antibiotika. Han blir så ledsen och den luktar verkligen apa. Och så ska man åka med honom och bli stucken igen med. Men han är så duktig min lilla älskling! 

Idag är det disco för Hayley på skolan och hon har blivit bjuden till en kompis på för disco och ska få äta gott och hänga med sina kompisar! Hur mysigt är inte det då! Så himla gulligt! Och hur stor börjar inte hon bli då?
\n
Sen hoppas vi på en bra helg utan massa syskonbråk. För de senaste dagarna har de där två större barnen inte varit så snälla mot varandra. Tror de varit trötta då blir de alltid mer angelägna att bråka med varandra. Får hitta på något roligt med mina små skitungar!

Hoppas alla ni också får en bra helg!
\n\n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback