Läkarbesök

Idag var det dags för Jamiebaty träffa läkaren. Han har avvikit från sin kurva så både vikt, längd och huvudomfång ligger efter. 

Så läkaren klämde kände och lyssnade, Jamie var inte allt för nöjd över det men fick man stå i mammas knä och kramas gick det bra! Och som tur va hade vi med faster Bell med som kunde avleda lite. 

Sen gick vi vidare till provtagningen och läkaren varnade för att de skulle ta många prover. De på labbet satte emla plåster så åkte vi och åt mellan. Ångest när man vet vad de ska utsätta ens lilla ögonsten för! 

Men allt gick jätte bra! Han var SÅ duktig! Inte ett knyst eller minsta tår. Sätt bara och lutade sig mot mig och Bell höll fram babblarna för honom att titta på! De tog hela 6(!) rör, tömde nästan min lilla pojk! Och sen ska vi lämna in lite bajsprover och äta helt laktosfritt i 2 veckor! Det lär bli spännande. 

Så nu får vi se till om alla prover visar något eller vad det kan vara med vår lille pojk. Men han är aktiv, pigg äter bra. Följer med i talet och det motoriska så jag är kanske inte jätte orolig.. Borde jag kanske vara det?

Så stolt över min lilla glada pojk idag! Hjärtat svämmar över ♡Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback